Un cap de setmana dedicat a observar, a aprendre i a donar un cop de mà per deixar llestos tot un seguit de productes procedents d'un mateix lloc: un porc molt ben cuidat, alimentat d'aglans, blat de moro i verdures... Ben tip, ben engreixat... i així és com ha acabat. A les nostres panxes... bon profit ens faci i que en surtin uns plats inoblidables! Tot, tot i tot... productes de proximitat. Mai millor dit! |
Greixons de la mocada (coent-se) | |
Greixons de la mocada (cuits) |
Restes de greixons. Ideal per a coca de llardons |
Llard, greix obtingut dels greixons |
"Sang i fetge" |
Carn pastada pels bulls i botifarres negres |
Embotint els bulls |
Bulls (crus) |
Botifarra negra (crua) |
Bulls i botifarra negra (cuit) |
"La bonica" |
Embolicant pilotilles amb la mantellina |
Fregint pilotilles |
Pilotilles (cuites) |
Botifarres (crues) |
Quin be de Déu!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ara entenc el teu comentari del porc!! quina feinada però no hi ha res igual! petons!!0
ResponEliminaDoncs sí, Dolça i Sussi! Un espectacle per a tots els sentits!!!
ResponEliminaAssistir a un esdeveniment com aquest és tota una experiència!
ResponEliminaI a sobre, t'emportes totes aquestes exquisideses, je je je...
Un cap de setmana rodó!
Tens tota la raó, Gemma!
ResponElimina