Tot seguit, us deixo l'enllaç del blog que m'ha inspirat a tirar endavant aquest plat. Us animo a provar-la i ja em direu què us ha semblat!
QUÈ necessites?
- 1 coliflor
- 1/2 carabassa
- 1 ceba
- 3 ous
- 200 ml de nata líquida (18%)
- 1/2 got de llet
- 100 gr de formatge ratllat
- 1 gra d'all
- Julivert
- Sal i pebre
- Per a la base: pasta de full o pasta brisa
COM fer-la?
Quiche de coliflor i carabassa |
- Treure les fulles verdes i tallar la coliflor i flor a trossos.
- Pelar i tallar a daus la carabassa.
- Bullir la col i la carabassa pocs minuts.
- Escórrer i reservar.
- Paral·lelament, fregir la ceba amb un gra d'all i julivert.
- Escalfar el forn i coure 5-8 minuts la pasta de full. Retirar.
- Paral·lelament, en un bol barrejar els ous batuts, la llet, la nata líquida, el formatge i la ceba un cop fregida.
- Diposar damunt la pasta de full els trossos cuits de col i carabassa.
- Afegir la resta pel damunt.
- Coure al forn, prèviament calent a 180º, durant 40 minuts aproximadament.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: