QUÈ necessites?
- 3 tasses d'arròs (1 tassa per persona)
- xampinyons (al vostre gust)
- un tros de carabassa (al vostre gust)
- 2 cebes
- 90 ml de vi blanc
- Llet
- Sal
- 1 cullerada sopera de llard (o mantega, o oli d'oliva)
- Caldo
- Per a la decoració: crema de carabassa, ou dur i formatge ratllat
COM fer-la?
- Fondre el llard.
- Fregir la ceba poc a poc.
- Un cop rossa, afegim els xampinyons tallats a daus petits.
- Després, afegim la carabassa tallada a daus petits.
- Tirar un polsim de sal.
- Afegir un got de vi blanc i deixar-lo reduir.
- Afegir un rajolí de llet.
- Abocar les tasses d'arròs i cobrir-lo amb el caldo.
- Deixar coure entre 15-20 minuts.
- Servir-ho calent.
- Podeu servir el risotto utilitzant un motlle rodó i com a base, posar-hi una mica de crema de carabassa. Al damunt del risotto, una mica de formatge ratllat i una mica d'ou dur, que també podeu ratllar per fer-ho tot plegat més homogeni.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: