| Un cap de setmana dedicat a observar, a aprendre i a donar un cop de mà per deixar llestos tot un seguit de productes procedents d'un mateix lloc: un porc molt ben cuidat, alimentat d'aglans, blat de moro i verdures... Ben tip, ben engreixat... i així és com ha acabat. A les nostres panxes... bon profit ens faci i que en surtin uns plats inoblidables! Tot, tot i tot... productes de proximitat. Mai millor dit! |
| Greixons de la mocada (coent-se) | |
![]() |
| Greixons de la mocada (cuits) |
![]() |
| Restes de greixons. Ideal per a coca de llardons |
![]() |
| Llard, greix obtingut dels greixons |
![]() |
| "Sang i fetge" |
![]() |
| Carn pastada pels bulls i botifarres negres |
![]() |
| Embotint els bulls |
![]() |
| Bulls (crus) |
![]() |
| Botifarra negra (crua) |
![]() |
| Bulls i botifarra negra (cuit) |
![]() |
| "La bonica" |
![]() |
| Embolicant pilotilles amb la mantellina |
![]() |
| Fregint pilotilles |
![]() |
| Pilotilles (cuites) |
![]() |
| Botifarres (crues) |















Quin be de Déu!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ara entenc el teu comentari del porc!! quina feinada però no hi ha res igual! petons!!0
ResponEliminaDoncs sí, Dolça i Sussi! Un espectacle per a tots els sentits!!!
ResponEliminaAssistir a un esdeveniment com aquest és tota una experiència!
ResponEliminaI a sobre, t'emportes totes aquestes exquisideses, je je je...
Un cap de setmana rodó!
Tens tota la raó, Gemma!
ResponElimina