dilluns, 27 de gener de 2014

De la granja a la taula: un tast de productes del porc

Un cap de setmana dedicat a observar, a aprendre i a donar un cop de mà per deixar llestos tot un seguit de productes procedents d'un mateix lloc: un porc molt ben cuidat, alimentat d'aglans, blat de moro i verdures... Ben tip, ben engreixat... i així és com ha acabat. A les nostres panxes... bon profit ens faci i que en surtin uns plats inoblidables! Tot, tot i tot... productes de proximitat. Mai millor dit!



Greixons de la mocada (coent-se)


Greixons de la mocada (cuits)

Restes de greixons. Ideal per a coca de llardons

Llard, greix obtingut dels greixons

"Sang i fetge"

Carn pastada pels bulls i botifarres negres

Embotint els bulls

Bulls (crus)

Botifarra negra (crua)

Bulls i botifarra negra (cuit)

"La bonica"

Embolicant pilotilles amb la mantellina

Fregint pilotilles

Pilotilles (cuites)

Botifarres (crues)
BON PROFIT !

5 comentaris:

  1. Ara entenc el teu comentari del porc!! quina feinada però no hi ha res igual! petons!!0

    ResponElimina
  2. Doncs sí, Dolça i Sussi! Un espectacle per a tots els sentits!!!

    ResponElimina
  3. Assistir a un esdeveniment com aquest és tota una experiència!
    I a sobre, t'emportes totes aquestes exquisideses, je je je...
    Un cap de setmana rodó!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari: