"Que el menjar sigui el teu aliment, i l'aliment la teva medicina" (Hipòcrates).
Què necessites? *
800 gr de calamars frescos
2 llagostins / persona
1 ceba
Sofregit
Brick de caldo de marisc
450 gr de fideus (fideus n.4)
All i oli
Com es prepara?
1. Fregir un gra d'all i daurar la ceba, tallada a trossos ben petits, i reservar.
2. Enrosir i coure els llagostins i reservar.
3. Tallar a trossos petits els calamars i fregir-los a la cassola amb una mica d'oli. Reservar.
4. Enrossir els fideus i un cop apunt, afegir una mica de sofregit.
5. Afegir la ceba, els calamrs i els llagostins amb els fideus i afegir el caldo ben calent.
6. Coure els fideus durant 15 minuts.
7. Un cop cuits, tapar i deixar reposar uns minuts abans de servir. Se li pot donar un toc per enrossir i enfilar els fideus al forn.
* Les mides que he anotat són per a 6 comensals. La resta (els més joves de la taula), avui han fet "el salt" a la fideuà i han menjat un plat d'espaguetis!
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: