"I despullant, de dia, les hortes i els jardins, en premi de les teves volences sobiranes,
tos temples ornaria de flamejants magranes que, ben ferides, llencen un xàfec de robins." (Els fruits saborosos, J. Carner)
Us suggereixo consultar el blog de La cuina violeta, de la Nani. Veureu que gràfic el procediment de preparació de magranes amb vi dolç... Nyam!
QUÈ necessites?
- 2 magranes
- 1 taronja
- Vi dolç: Moscatell
COM preparar-la?
- Buidar les llavors de la magrana en un recipient. Per desgranar-la més fàcilment i aconseguir "llançar un xàfec de robins", la partim per la meitat i les "ferim", donant-los algun cop de morter.
- Pelar la taronja i tallar-la a trossets ben petits.
- Posar a la base d'una copa de vidre la magrana i una mica de suc de la magrana i tot seguit, els trossos de taronja amb el seu suc.
- Banyar la fruita amb una mica de Moscatell (a gust del consumidor).
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: