QUÈ necessites?
- 250 gr de xocolata per fondre (tipus "Nestle Postres")
- Farciment: ametlles trossejades i torrades; trossos d'anous, de pistatxo, de panses...
- Motlles de silicona
COM fer-los?
- Trossejar la xocolata i posar-la a l'interior d'una carmanyola que es pugui tapar i posar-la al microones.
- Fondre la xocolata durant 2 minuts i mig al microones (jo utilitzo una carmanyola de vidre amb tapa hermètica).
- Abocar la xocolata a dins dels motlles de silicona amb una cullera de postres (també pot anar bé una xeringa). En el cas que es vulguin farcir, abocar una mica de xocolata, després afegir-hi el farciment que es vulgui (aquest cop he posat trossos d'ametlles torrades o trossos d'anous) i acabar d'omplir.
- Sacsejar el motlle un cop omplert a fi que la xocolata quedi ben repartida i no quedin grumolls a la part superior. Es pot passar també una espàtula de silicona per deixar-ho ben anivellat.
- Deixar refredar la xocolata. Quan aquesta està a temperatura ambient, la podem posar a la nevera i que reposi unes hores (jo l'he preparat al vespre i l'he deixat reposar tota la nit).
- Desemotllar i posar els bombons damunt d'una plata per servir o a dins d'una capsa ben bonica per poder-los regalar.
BON PROFIT !
Núria, mataré dos ocells d'un sol tret! En primer lloc, vull felicitar-te pel blog. Ja tens un seguidor més! Però també vull aportar alguna idea per als bombons. Jo també tinc algun motlle de silicona i alguna vegada n'he fet de farcits amb una «ganache» de xocolata blanca amb fruita: tires la xocolata negra fosa al motlle i la reparteixes bé; l'aboques altra vegada al bol on l'hagis fos, de manera que al motlle només hi quedi una capa que recobreixi el fons i les parets; ho deixes assecar; ho farceixes amb la ganache sense arribar a dalt de tot; i tanques els bombons amb més xocolata negra. Queden bons!
ResponEliminaÒndia Oriol, aquest suggeriment me l'anoto! Nyam! Prometo fer feed-back un cop fets! Et confesso que m'ha sorprès, doncs això d'abocar i treure em recorda a fer "pastetes" ;-) però deuen quedar genial. Per cert, posats a suggerir, a on compres aquesta xocolata amb fruita que comentes?
ResponEliminajo vaig ser de les afortunades en provar-los in situ. Felicitats Nuria!!!. Un petonet.
ResponElimina