Calçots casolans |
"Suca, suca, suca el calçot,
suca, suca el calçot que la salsa és ben bona,
mira, mira, mira, mira les mans,
que són negres com el carbó" (Els calçots, "Do, re, mi, fa fred!", La Musca)
Què necessites?
2 grans d'all
150 grams d'ametlles
1 bitxo fregit
un grapat de torradetes
2 tomàquets escaldats
sal
1 tassa d'oli (mida cafè)
1/4 de tassa de vinagre (mida cafè)
Com preparar-la?
1. Picar els alls amb sal.
2. Xafar l'ametlla en un morter.
3. Afegir-hi l'all i després el bitxo i barrejar-ho.
4. Afegir-hi el pa a trossets.
5. Amb el turmix, afegir-hi els tomàquets ja escaldats i el gotet d'oli.
6. Afegir-hi 1/4 de got de vinagre.
I ja tenim apunt la salsa de calçots que podem servir en una cassoleta per a cada començal.
BON PROFIT i bona calçotada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: