Cassoleta de guacamole |
Què necessites?
1 alvocat madurGotes de mitja llimona (o de vinagre)
1 tomàquet madur (petit)
1/4 de ceba tendra
Una mica de sal
Torradetes petites
Com es prepara?
En un plat s'hi talla a dauets ben petits la ceba i el tomàquet.Es pela l'alvocat i també es talla a trossos petits.
Amb una forquilla, es va aixafant tot fins a aconseguir una salsa espessa i homogènia.
S'hi afegeix la sal i una mica del suc de mitja llimona perquè no s'oxidi.
El guacamole el servim acompanyat d'unes torradetes petites, una fusió mexicana i catalana que dóna com a resultat un cruixent i alhora cremós aperitiu. En tastareu una i no us podreu resistir a agafar-ne una altra, i una més... fins que s'acabi. Us hi animeu?
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: