diumenge, 27 de gener del 2019

Cassoleta de guacamole amb torradetes

Cassoleta de guacamole
La mescla d'ingredients pot donar com a resultat un plat tant deliciós com el que us presento a continuació. La majoria de nosaltres relacionem el guacamole amb els nachos, però a casa ens agrada donar-hi el toc a la catalana i a la taula hi posem unes delicioses torradetes i servim el guacamole dins d'una cassoleta. I perquè no? És un plat que mengem sovint com a aperitiu i que ens serveix per encetar en calma el cap de setmana. 


Què necessites?

1 alvocat madur
Gotes de mitja llimona (o de vinagre)
1 tomàquet madur (petit)
1/4 de ceba tendra
Una mica de sal
Torradetes petites

Com es prepara?

En un plat s'hi talla a dauets ben petits la ceba i el tomàquet.
Es pela l'alvocat i també es talla a trossos petits.
Amb una forquilla, es va aixafant tot fins a aconseguir una salsa espessa i homogènia.
S'hi afegeix la sal i una mica del suc de mitja llimona perquè no s'oxidi.

El guacamole el servim acompanyat d'unes torradetes petites, una fusió mexicana i catalana que dóna com a resultat un cruixent i alhora cremós aperitiu. En tastareu una i no us podreu resistir a agafar-ne una altra, i una més... fins que s'acabi. Us hi animeu?

BON PROFIT !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: