Preparació i brindis amb te marroquí |
Què necessites?
1 litre d'aigua
2-3 cullerades soperes (no plenes) de te verd -amb flors de gessamí-
menta fresca
7 cullerades soperes de sucre
Com es fa?
- En un cassó es posa a bullir l'aigua.
- S'hi afegeixen 7 cullerades soperes de sucre molt generoses.
- Quan arrenca el bull s'afegeix el te verd i es deixa bullir durant uns 5 minuts.
- Mentrestant, a dins la tetera s'hi posa la menta fresca (agafar-ne un grapat i tallar-la per la meitat amb les dues mans perquè desprengui encara més l'essència).
- Damunt de la menta posar-hi una mica de sucre.
- Quan ja ha bullit el te, es posa a dins la tetera.
- Abans de servir-lo, cal alçar la tetera amb una mà i amb l'altra agafar un got que s'omple fins a la meitat de te.
- Es torna a bolcar el te a dins la tetera i cal repetir aquesta operació almenys 3 vegades. D'aquesta manera es barreja bé i va prenent color. Hi ha qui fa aquesta operació fins a 15 vegades i el te es va enfosquint cada cop més.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: