dissabte, 10 de novembre del 2018

Te marroquí

Preparació i brindis amb te marroquí
Avui la Kaouzar ens ha preparat aquest te marroquí que hem tingut l'honor de poder tastar després de l'àpat que hem fet a casa. Ja feia temps que tenia ganes de veure com es prepara el te marroquí "en directe", n'havia tastat d'altres vegades a les festes del carrer sant Pere i l'havia trobat exquisit! Ha estat enriquidor i aquí us deixo un breu de resum de com preparar aquest te marroquí que és tant i tant bo (però tant i tant dolç que llavors cal equipar-se bé i anar a cremar-ho una mica, ni que siguin 10 minuts ;-)). Us animo a provar-lo i sobretot a compartir-lo en tan bona companyia com la d'avui! Gràcies!

Què necessites?

1 litre d'aigua 
2-3 cullerades soperes (no plenes) de te verd -amb flors de gessamí-
menta fresca
7 cullerades soperes de sucre

Com es fa?

  1. En un cassó es posa a bullir l'aigua.
  2. S'hi afegeixen 7 cullerades soperes de sucre molt generoses.
  3. Quan arrenca el bull s'afegeix el te verd i es deixa bullir durant uns 5 minuts.
  4. Mentrestant, a dins la tetera s'hi posa la menta fresca (agafar-ne un grapat i tallar-la per la meitat amb les dues mans perquè desprengui encara més l'essència).
  5. Damunt de la menta posar-hi una mica de sucre.
  6. Quan ja ha bullit el te, es posa a dins la tetera.
  7. Abans de servir-lo, cal alçar la tetera amb una mà i amb l'altra agafar un got que s'omple fins a la meitat de te. 
  8. Es torna a bolcar el te a dins la tetera i cal repetir aquesta operació almenys 3 vegades. D'aquesta manera es barreja bé i va prenent color. Hi ha qui fa aquesta operació fins a 15 vegades i el te es va enfosquint cada cop més.
BON PROFIT !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: