Mandonguilles amb pèsols |
La recepta de les mandonguilles és la mateixa que vaig publicar al blog (http://lanurialacuina.blogspot.com.es/2014/10/mandonguilles-amb-salsa-de-iogurt.html) però aquesta vegada l'acompanyament és tot un clàssic: pèsols! Llegiu, proveu, tasteu i gaudiu d'aquesta recepta!
QUÈ necessites?
Per les mandonguilles:- 350 gr de carn picada de vedella
- 350 gr de carn picada de porc
- all i julivert picat
- sal i pebre
- 1 polsim de canyella
- 1 ou
- 1 raig de llet
- pa bimbo
- farina per arrebossar
- oli abundant per fregir
- 400 g de pèsols
- 3 tomàquets
- 1 ceba gran
- 1 gra d'all
- 1 got d'aigua o brou
- Sal
Com fer-les?
- Barrejar en un bol la carn picada de vedella i de porc, salar-la, empebrar-la, afegir l'ou, la canyella, l'all i el julivert picat.
- Remullem el pa bimbo amb llet. Al cap d'una estona, l'escorrem amb els dits i l'afegim al bol amb la resta d'ingredients. Amassar-ho.
- Anar fent boles, enfarinar-les i fregir-les lleugerament en una paella, amb l'oli ben calent. Més endavant les acabarem de fregir juntament amb la salsa.
- A part, bullir els pèsols i deixar-los apunt per després (es pot optar per bullir els pèsols juntament amb la salsa).
- En una cassola, preparar el sofregit. Afegir la ceba picada i fregir-la una mica.
- Després, afegir-hi el tomàquet que haurem ratllat prèviament i un got d'aigua (es pot substituir per brou).
- Deixar-ho coure a foc lent durant 15-20 minuts aproximadament. En aquesta ocasió, he triturat el sofregit amb la batedora i així queda una bona salsa que està per sucar-hi pa!
- Un cop preparat el sofregit, es poden afegir les mandonguilles que les deixarem coure uns minuts més. Afegir-hi els pèsols i servir.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: