Massa per pizza feta a casa |
Què necessites?
Per la massa:
230 gr de farina de força
20 gr d'oli d'oliva
20 gr de llevat fresc
10 gr de sucre
5 gr de sal
130 gr d'aigua
Pel farciment:
Escalivada feta a casa
Tonyina
Tomàquet fregit
Formatge ratllat (mozzarella)
Tomàquets de pera
Com fer-la?
Pizza un cop cuita |
2. En un altre bol escalfar l'aigua amb l'oli. Un cop calent s'afegeix amb la resta d'ingredients i es comença a amassar fins que no s'enganxi a les mans. Corregir d'aigua i farina si fa falta per aconseguir la textura perfecta.
3. Deixar reposar la massa dins del bol i embolicada amb un drap perquè pugi (almenys mitja hora).
4. Estirar la massa amb un corró i donar-li la forma que us agradi.
5. Afegir el tomàquet fregit i farcir la pizza amb tots els ingredients (escalivada, tomàquet, tonyina, formatge ratllat). Mentrestant, escalfar el forn a 200 graus.
6. Coure la pizza durant 10 minuts a 200º (funció pizza / ventilador dalt i baix) fins que quedi daurada i al punt.
8. Tallar-la i menjar-se-la!
BON PROFIT !
Gràcies pel link! Fas molt bona feina!
ResponEliminaSalut!