Canelons |
Què necessites?
2 paquets de pasta de canelons (Pavo)1/2 Kg de carn picada de porc
1/2 Kg de carn picada de vedella
1 pot de foie gras d'ànec
2 cebes mitjanes
Sal i pebre
Formatge per gratinar
Ingredients per la beixamel
60 gr de mantega
60g de farina
1 litre de llet
Com fer-los?
1. Escalfar aigua calenta i durant 20 minuts remullar la pasta de canelons (és el que anotava a les instruccions del paquet de canelons Pavo). De tant en tant, remenar perquè no s'enganxin.2. Treure la pasta i col·locar-la damunt d'un drap de cuina.
3. Farcir la pasta amb la carn dels canelons.
4. Anar-los col·locant a dins la plata del forn.
5. Abocar la beixamel i el formatge per gratinar.
Per fer la carn dels canelons:
1. Tallar ben petita la ceba, salar una mica i fregir-la. Separar-la.
2. Fregir amb una mica d'oli la carn picada.
3. Afegir la ceba amb la carn picada, remenar bé i barrejar-hi el foie gras perquè ajudi a compactar la carn.
4. Salpebrar al gust.
5. Deixar reposar la carn fins que estigui tèbia o freda.
Per fer la salsa beixamel:
1. Fondre la mantega. Quan faci bombolles està apunt per afegir-hi la farina.
2. Abocar la farina poc a poc i anar barrejant amb una cullera de fusta perquè no quedin grumolls.
3. Poc a poc afegir la llet calenta i seguir barrejant. Al principi ha de quallar, després ja no caldrà anar tant en compte.
4. Un cop acabem, tirem la beixamel per damunt dels canelons.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: