Mandonguilles amb sípia |
QUÈ necessites?
Mandonguilles (si voleu fer-les a casa, consulteu aquesta recepta)1Kg i 250g de sípia (neta i tallada a trossos petits)
Un raig d'oli i un xic de sal (poca perquè la sípia ja és gustosa)
Pel sofregit:
- 250 g de salsa de tomàquet (o bé fer-la amb tomàquets triturats)
- 1 ceba gran
- 1 bon raig d'oli
- 1/2 got de vi blanc
- 1 got de caldo de peix
COM fer-les?
- Primer de tot, fregir les mandonguilles. Reservar-les.
- Segonament, preparem el sofregit. En una cassola, afegir-hi la ceba picada i fregir-la una mica. Després, afegir-hi la salsa de tomàquet i deixar-ho una estona. Reservar el sofregit.
- Després preparem la sípia. A la cassola, fregir la sípia i quan saltegi abocar-hi el got de vi i seguidament el caldo de peix ja calent. Deixar que faci una mica de xup-xup.
- Afegir el sofregit amb la sípia i també les mandonguilles. Coure pocs minuts.
- Es deixa reposar el plat. Es pot menjar de seguida calent o reposat l'endemà (encara és més bo!).
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: