Rodó de pollastre i carn picada de porc amb prunes i pinyons |
QUÈ necessites?
(els ingredients són per a 4 persones, però si us quedeu curts de salsa, dupliqueu les quantitats)- 1 rodó de pollastre farcit de prunes i pinyons (i carn picada de porc)
- 1 ceba de Figueres
- 1 porro
- 2-3 tomàquets
- 1 got de vi ranci
- Bolets per acompanyar
COM fer-lo?
- Salpebrem el rodó al gust. El rodó ens el poden preparar a la mateixa carnisseria.
- En una cassola amb oli d'oliva, rostim uns minuts el rodó.
- Un cop rostit, treiem una mica d'oli i el rodó. Afegim el porro, la ceba mitjana i 2 o 3 tomàquets, tot tallat a trossos no massa prims per evitar que es cremi. Ho remullem tot amb un got de vi ranci.
- Hi afegim el rodó i ho posem a coure aproximadament 1 hora al forn, prèviament escalfat a 180º, fins que estigui cuit.
- Treiem la cassola i ho deixem refredar. Un cop fred, es talla el rodó a filets. La verdura la triturarem per fer-ne la salsa.
- Fregim uns rovellons o altres bolets a la paella, que seran l'acompanyament del plat.
Aquesta recepta ha estat elaborada per publicar-la al TopXef de la Cooperativa La Plana de Vic. Us animo a provar aquesta i totes les altres receptes que hi apareixen!
el fare per sant Esteve
ResponEliminaHo faré pels Reis.
ResponEliminaL'he fet avui
ResponEliminaBon dia, avui provaré de fer-lo.
ResponEliminaGraciesss !
El fare per Festa majo
ResponEliminaSegur que serà boníssim!
EliminaHola! La cassola dins del forn ha d'estar tapada. Faré servir aquestes negres Le Creusset que són de ferro colat ( la tapa també). Gràcies!
ResponEliminaEra una pregunta... Ha d'estar tapada?
ResponElimina