Magdalena farcida de melmelada |
QUÈ necessites?
Un cistell ple de móres (1kg 500gr)Sucre (750 gr -més si us agrada més dolça, o menys si no us va bé tant de sucre)
1 got d'aigua
1 llimona (el suc i la pell ratllada)
COM fer-la?
- Posem les móres en remull i després les colem. Les reservem un cop estan ben netes.
- Aboquem les móres dins d'una cassola i hi afegim el sucre i comencem a remenar-ho amb una cullera de fusta.
- Un cop les móres comencen a treure el seu suc, afegir-hi el suc i pell de la llimona i el got d'aigua. Continuar barrejant.
- Coure durant mitja hora aproximadament.
- Triturar amb la batedora la melmelada i quan estigui ben calenta, abocar la melmelada a dins dels pots que prèviament haurem esterilitzant (bullint amb aigua durant 5 minuts aproximadament).
- Tanquem els pots i els girem del revés i deixem refredar la melmelada.
- Un cop refredada, ja podem tombar novament els pots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: