Pastís de maduixa amb xocolata blanca |
QUÈ necessites?
Pa de pessic
- 6 ous
- 125 gr de sucre glas
- 1250 gr de farina
- 1 cullerada rasa de llevat
- 100 gr de xocolata blanca (per fondre)
- 20 gr de xarop de glucosa (podeu encarregar-lo en botigues de cupcakes)
- 50 gr del suc d'una llimona
- 55 gr d'aigua mineral
- 40 gr de sucre llustre
- 2 làmines de gelatina
- 75 gr de nata líquida (35%)
Melmelada de maduixa
Cireres confitadesCOM fer-lo?
Pa de pessic
- Separar els rovells de les clares. Les clares les reserven a la nevera i els rovells els barregem amb el sucre. Amb una batedora podem ajudar-nos perquè agafi un color molt més blanquinós i dupliquem el volum.
- Afegim la farina tamisada i el llevat i ho remenem bé.
- Muntar les clares i afegir-la amb la resta de manera molt delicada perquè no es desmuntin.
- Untar un motlle amb mantega i abocar-hi la massa.
- Enfornar-ho a 170º durant 25 minuts aproximadament.
Cobertura de xocolata blanca
- Remullar la gelatina amb aigua freda perquè quedi ben hidratada.
- Tallar la xocolata blanca en trossos petits i fondre-la al microones durant 1 minut dins d'un recipient ben tancat.
- Escalfar en un cassó la nata, el sucre, l'aigua, el suc de llimona i el xarop de glucosa. Deixar-ho bullir a foc baix durant 3 minuts.
- Incorporar-ho amb la xocolata blanca i la gelatina escorreguda.
- Deixar refredar la cobertura fins que arribi a uns 25º i incorporar-ho damunt del pastís.
BON PROFIT !
Núria, ara feia dies que no visitava cap blog amic. Se m'ha acudit mirar si havies utilitzat la cobertura de què havíem parlat i veig que sí, i que t'ha quedat un pastís magnífic! Felicitats! I gràcies per recomanar-me a la xarxa. Una abraçada!
ResponEliminaDoncs sí, va quedar reboníssim!!! Gràcies!
ResponElimina