divendres, 12 de juny de 2015

Hamburguesa de vedella a la catalana

És habitual que a finals de setmana, o bé els divendres o bé en cap de setmana en què hi ha partit de futbol, moltes famílies optin per un sopar fàcil de preparar i ràpid de menjar. Un sopar diferent, més informal, un sopar en què no t'entaules massa i pots degustar-lo mentres mires la televisió. Les pizzes, els Big Mac, poden ser alguns dels plats que sovint entren a les llars a finals de setmana. Ja siguin encarregats o preparats a la cuina de casa. En aquesta ocasió, he optat per versionar el típic entrepà d'hamburguesa que s'acostuma a trobar en les cadenes de menjar ràpid americanes, tot versionant-lo amb productes "a la catalana", com ara són una hamburguesa de vedella de la comarca d'Osona, la salsa de calçots d'origen tarragoní o una bona escalivada. I combinant tots aquests productes, en surt un entrepà que amb un plis-plas està preparat i apunt per llepar-se'n els dits. Ja ho veureu, us animeu a provar-lo?

QUÈ necessites? (per a 2 persones)

2 panets
2 hamburgueses de vedella
4 talls de formatge d'ovella
salsa de calçots
escalivada
 

Com fer-la?

  1. Tallem els panets per la meitat
  2. Untem els panets amb la salsa de calçots
  3. Posem un tall de formatge d'ovella
  4. Al damunt, afegim una mica d'escalivada
  5. Al mig, posem l'hamburguesa un cop cuita
  6. Després, afegim un altre tall de formatge d'ovella
  7. Afegim una mica més d'escalivada
  8. Ja podem tancar el panet i menjar-nos-el!
BON PROFIT !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: