És habitual que a finals de setmana, o bé els divendres o bé en cap de setmana en què hi ha partit de futbol, moltes famílies optin per un sopar fàcil de preparar i ràpid de menjar. Un sopar diferent, més informal, un sopar en què no t'entaules massa i pots degustar-lo mentres mires la televisió. Les pizzes, els Big Mac, poden ser alguns dels plats que sovint entren a les llars a finals de setmana. Ja siguin encarregats o preparats a la cuina de casa. En aquesta ocasió, he optat per versionar el típic entrepà d'hamburguesa que s'acostuma a trobar en les cadenes de menjar ràpid americanes, tot versionant-lo amb productes "a la catalana", com ara són una hamburguesa de vedella de la comarca d'Osona, la salsa de calçots d'origen tarragoní o una bona escalivada. I combinant tots aquests productes, en surt un entrepà que amb un plis-plas està preparat i apunt per llepar-se'n els dits. Ja ho veureu, us animeu a provar-lo?
QUÈ necessites? (per a 2 persones)
2 panets
2 hamburgueses de vedella
4 talls de formatge d'ovella
salsa de calçots
salsa de calçots
escalivada
Com fer-la?
- Tallem els panets per la meitat
- Untem els panets amb la salsa de calçots
- Posem un tall de formatge d'ovella
- Al damunt, afegim una mica d'escalivada
- Al mig, posem l'hamburguesa un cop cuita
- Després, afegim un altre tall de formatge d'ovella
- Afegim una mica més d'escalivada
- Ja podem tancar el panet i menjar-nos-el!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: