dilluns, 9 de març de 2015

Rellom de porc al vi amb maduixes

Rellom de porc amb maduixes
La combinació de la fruita amb la carn sovint és un recurs exitós que exploto en poques ocasions. Aquesta vegada, acostant-se la temporada de maduixes, i planificant una nova recepta per publicar a la campanya TopXef, on hi col·laboro, vaig decidir combinar les maduixes amb el porc extraient la idea del receptari de Receptes.cat. La veritat és que el resultat de la salsa és força sorprenent i marida molt bé amb la carn... Mentre vas assaborint el tall de carn banyat prèviament amb aquesta salsa, la boca se't fa aigua. Si per casualitat us en sobra, es pot reutilitzar la salsa com a vinagreta per a una bona amanida. Ja veureu, només cal que ho proveu per dir-me què en penseu! 

QUÈ necessites? (per a 2 persones)

  • Rellom de porc (8 talls)
  • 1 got de moscatell
  • 1 got de vi negre
  • 1/2 got de vinagre de Mòdena
  • 1/2 pot de melmelada de fruites del bosc
  • 200 gr de maduixes

COM fer-lo?

  1. Tallar el rellom, en poden sortir uns 8 talls, i després de salpebrar-lo, es cou amb una mica d'oli en una paella i es reserva.
  2. Abocar en una cassola el moscatell, el vi negre i el vinagre de Mòdena.
  3. Deixar-ho reduir fins a la meitat i seguidament, afegir-hi la melmelada.
  4. Anar barrejant i deixar que s'espesseixi i quedi una salsa consistent.
  5. Afegir-hi els talls de porc i deixar-ho coure uns minutets perquè agafi el gust de la salsa.
  6. Posar-hi les maduixes tallades a trossos.
  7. Acompanyar-ho amb algunes nous i ja ho tenim apunt per sucar-hi pa i servir!
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: