Rellom de porc amb maduixes |
QUÈ necessites? (per a 2 persones)
- Rellom de porc (8 talls)
- 1 got de moscatell
- 1 got de vi negre
- 1/2 got de vinagre de Mòdena
- 1/2 pot de melmelada de fruites del bosc
- 200 gr de maduixes
COM fer-lo?
- Tallar el rellom, en poden sortir uns 8 talls, i després de salpebrar-lo, es cou amb una mica d'oli en una paella i es reserva.
- Abocar en una cassola el moscatell, el vi negre i el vinagre de Mòdena.
- Deixar-ho reduir fins a la meitat i seguidament, afegir-hi la melmelada.
- Anar barrejant i deixar que s'espesseixi i quedi una salsa consistent.
- Afegir-hi els talls de porc i deixar-ho coure uns minutets perquè agafi el gust de la salsa.
- Posar-hi les maduixes tallades a trossos.
- Acompanyar-ho amb algunes nous i ja ho tenim apunt per sucar-hi pa i servir!
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: