Patates i poma al forn farcides de botifarra negra, amb crema de porros |
QUÈ necessites? (per a 2 persones)
6 patates rodones petites o mitjanes2 pomes
250 gr de botifarra negra
250 gr de crema Vichisoise
Formatge brie
COM fer-les?
- Pelar les patates i les pomes amb el pelador. En aquesta ocasió, he utilitzat un pelador similar al que us enllaço. En cas que no en tingueu, podeu optar per buidar únicament el cor de la poma i la patata, o sinó, partir les patates i les pomes per la meitat i buidar-les de dins.
- Paral·lelament, triturar amb el túrmix la botifarra negra i fregir-la un instant a la paella.
- Farcir les patates i les pomes amb la botifarra negra i algun tros de formatge brie.
- Els cors de les patates també els podem coure i menjar-nos-els.
- Anirem col·locant les patates, els cors i les pomes en una plata per anar al forn.
- Tirar-hi un raig d'oli i posar-ho a coure al forn, prèviament calent (180º), durant aproximadament 1 hora. Comprovarem que està cuit punxant amb un ganivet o forquilla.
- Servirem el plat amb un plat fondo, on de base hi posarem crema Vichisoise i al damunt, una poma, els cors i tres patates rodones farcides de botifarra negra i formatge brie per persona. Una altra opció per substituir la crema Vichisoise (que en aquesta ocasió he utilitzat la de Mas el Guiu) seria una salsa al roquefort.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: