dimecres, 28 de gener de 2015

Rotllets sorpresa de pernil salat

Rotllets de pernil salat
Un plat ideal tant si teniu colla a dinar com si esteu en petit comitè. Us pot servir  com a aperitiu ben sorprenent i refrescant. El pernil enrotllat com una catifa, de manera que quan te'l poses a la boca, tot sencer, sorprèn el que hi trobes a dins. Fresc i dolç, contrasta amb el toc salat del pernil i deixa un regust a la boca que et demana a crits que repeteixis i n'agafis un altre, i un altre, i un altre... fins que queda la plata buida! Ja ho veureu!!! Anima't a provar-ho i m'ho expliques!

QUÈ necessites?

100 gr de pernil salat (tallat ben fi)
100 gr de formatge cremós per untar

50 gr de dàtils
50 gr de nous

COM fer-los?

  1. Dividir cada tall de pernil salat en dues tires (2-3 cm d'amplada és suficient).
  2. Tallar a trossets ben petits els dàtils.
  3. Trinxar a trossos petits les nous.
  4. En un bol, barrejar la crema per untar amb els dàtils i les nous fins que quedi ben homogeni. 
  5. Amb un cullera, afegir damunt el pernil la crema de dàtils i nous i enrotllar-ho com un caneló.
  6. Es poden deixar reposar tapats a la nevera una estona per servir-ho ben fresc!
BON PROFIT !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: