Conill al cava |
QUÈ necessites?
- 1 conill tallat per rostir
- 1 got de cava
- 1/2 porro
- 4 dents d'all
- 1 ceba
- farigola i romaní
- infusió de menta
- farina
- pebre negre
- sal
- oli d'oliva
COM fer-lo?
- Salpebrem el conill.
- Arrebossem el conill amb farina i el fregim en una cassola amb oli. Ho reservem.
- Paral·lelament, tallem el porro, la ceba i ho afegim amb els grans d'alls (sense pelar) a la mateixa cassola on hem cuit el conill. Ho deixem coure uns 10 minuts, fins que comenci a quedar tou.
- Acabem de coure-ho una estona més amb juntament amb el conill tot afegint una mica de farigola i romaní per acabar-li de donar més gust.
- Mentrestant, preparem una infusió de menta que reservarem i l'afegirem juntament amb la resta d'aigua per cobrir el conill.
- Quan les verdures estan toves, aboquem el got de cava i deixem que s'evapori durant uns 10 minuts.
- Afegim la infusió, i l'aigua que calgui. Ho deixem coure poc a poc i tapat durant 40 minuts aproximadament.
- Es pot servir un cop cuit o deixar-ho reposar fins a l'endemà. Reposada la carn també és molt bona.
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: