dimecres, 27 d’agost del 2014

Crema de meló amb pernil salat

Ha estat un estiu ben estrany, poc assoleiat. Potser no ha invitat massa a prendre el sol però malgrat tot ha fet força calor per tenir ganes de prendre alguna orxata, batuts, clares i d'altres refrescs que són propis de l'estiu. Per tancar el mes d'agost, us invito a provar aquesta crema de meló ben refrescant que us pot servir tant d'aperitiu com per fer un bon berenar. Ja veureu que és molt fàcil de preparar. 

QUÈ necessites?

1/2 meló
1/4 litre de llet
Pernil salat

COM es fa?

  1. Tallar el meló a trossos i posar-lo en un bol.
  2. Triturar el meló amb la batedora.
  3. Afegir-hi una mica de llet.
  4. Deixar-ho refredar a la nevera.
  5. Tallar el pernil a trossos ben petits.
  6. Per a la decoració, podeu fer boles de meló i servir-les com un pinxo.
  7. Servir la crema en un got transparent un cop sigui ben fred.

BON PROFIT !

* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!

2 comentaris:

  1. Hola, Núria!

    Hem vist que tens un blog amb moltes receptes delicioses, i hem pensat que et podria interessar el projecte MyTaste.cat! MyTaste.cat és una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t'has de preocupar de res més, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició,

    ResponElimina
  2. I tant, precisament la finalitat dels blogs de cuina és la de compartir receptes. Cap problema i m'afegeixo al vostre projecte. Interessant que es puguin classificar/indexar els blogs per temàtiques, receptes, ingredients... Bona cuina i bon profit!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari: