diumenge, 1 de juny de 2014

Canelons de Cal Pep

"Cada dia surt el sol i tot recomença" i què millor que aprofitar un dia esplèndid per fer cames, gaudir de la natura i del nostre entorn i per dinar, menjar-se en bona companyia uns canelons freds preparats a casa, com els de la fotografia. Trobo que són ideals pel temps estival que ja es deixa entreveure en dies com avui. Així doncs, aquí teniu una nova recepta: un plat ideal per quan fa la calor. Qui diu que a l'estiu no es poden menjar canelons? Doncs sí que es pot! Com veureu, tant el farcit com la salsa poden tenir moltes variants, només cal navegar una mica per Internet i veureu un munt d'idees més. En aquesta ocasió, he versionat la recepta de Cal Pep i m'he atrevit a substituir la maionesa o salsa rosa per una salsa romesco. A veure si us agrada! 

Canelons d'estiu

QUÈ necessites?

8 plaques de caneló
3 ous
1/2 pot de pebrot escalivat
1 llauna de tonyina
Un grapat d'olives
Tomàquet fregit
Salsa romesco


COM fer-los?

Pel farciment:
  1. Coure els ous. Deixar refredar, pelar-los i tallar-los a trossos.
  2. En un bol, afegir la tonyina, les olives, el pebrot i el tomàquet fregit.
  3. Triturar-ho tot amb el minipimer.
  4. Deixar-ho reposar una estona a la nevera.
Pels canelons:
  1. Coure 12 minuts, amb aigua bullent, les plaques de caneló. Tirar-hi un raig d'oli perquè no s'enganxin.
  2. Retirar les 8 plaques i deixar-les escórrer.
  3. Farcir els canelons i enrotllar-los.
  4. Estirem les plaques i cobrim els canelons amb la salsa romesco (al gust del consumidor).
  5. Es pot decorar el caneló amb algunes tires de pebrot escalivat i d'olives.

BON PROFIT !

* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: