Canelons d'estiu |
QUÈ necessites?
8 plaques de caneló3 ous
1/2 pot de pebrot escalivat
1 llauna de tonyina
Un grapat d'olives
Tomàquet fregit
Salsa romesco
COM fer-los?
Pel farciment:- Coure els ous. Deixar refredar, pelar-los i tallar-los a trossos.
- En un bol, afegir la tonyina, les olives, el pebrot i el tomàquet fregit.
- Triturar-ho tot amb el minipimer.
- Deixar-ho reposar una estona a la nevera.
- Coure 12 minuts, amb aigua bullent, les plaques de caneló. Tirar-hi un raig d'oli perquè no s'enganxin.
- Retirar les 8 plaques i deixar-les escórrer.
- Farcir els canelons i enrotllar-los.
- Estirem les plaques i cobrim els canelons amb la salsa romesco (al gust del consumidor).
- Es pot decorar el caneló amb algunes tires de pebrot escalivat i d'olives.
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: