QUÈ necessites?
- 4-6 ous
- 2 llaunes de tonyina
- 1 pot de maionesa
- Pebrots del piquillo
- Herbes provençals
COM fer-los?
- En un pot, col·locar els ous, afegir-hi l'aigua i coure'ls durant 10-12 minuts.
- Retirar-los i pelar els ous.
- Tallar-los per la meitat i buidar el rovell.
- En un bol, barrejar el rovell amb la tonyina i la maionesa (2 cullerades soperes). Amb una forquilla, anar-ho aixafant i barrejant fins que quedi una massa compacta.
- Farcir els ous durs amb una cullera petita.
- Espolvorejar amb un toc d'herbes provençals i decorar-los amb una tira de pebrot del piquillo.
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
A casa són èxit segur quan els faig!! petons
ResponEliminaDoncs sí, ben ràpids de fer i un resultat excel·lent!
ResponEliminaM'encanten les receptes amb ous, es poden fer de mil maneres i aquesta es posa molt bé, és fresqueta i tots els ingredients sób sans!
ResponEliminaContinua publicant receptes que nosaltres anirem gaudint d'elles :)