dimecres, 11 de juny del 2014

Broquetes de pollastre amb pinya

Broquetes a la brasa

Diuen que tot torna, i els plats que feia sovint la mare a casa també. Quan hi havia broquetes a casa, el trobava un plat sencill, divertit i associat a les vacances d'estiu! Aquest cap de setmana, aprofitant el bon temps, va ser idoni per recuperar aquests pinxos de pollastre amb pinya que es van coure a la brasa i van vestir la taula d'un bon picnic, acompanyats d'unes patates chips i d'una bona amanida com a entrant. I si teniu canalla, què millor que donar l'entrada al plat tot cantant: "En Pinxo va dir a en Panxo: vols que et punxi amb un punxó? I en Panxo va dir a en Pinxo: punxa'm però a la panxa no!". Ja em direu si les heu provat i si us han agradat! 

QUÈ necessites?

  • 2 pits de pollastre
  • 1/2 pinya natural
  • 1 pebrot verd
  • 1 pot de tomàquets Cherry  
  • Sal, pebre, all


COM fer-les?

  1. Barrejar el suc de mitja llimona amb sal, pebre i all tallat ben petit.
  2. Afegir-hi el suc d' 1/4 de pinya escorreguda.
  3. Tallar a daus el pit de pollastre.
  4. Deixar macerar el pollastre entre 2 i 3 hores a la nevera.
  5. Tallar a daus o a tires el pebrot.
  6. Muntar les broquetes intercalant els daus de pollastre amb la pinya, el pebrot i els tomàquets Cherry.
  7. Coure les broquetes a la brasa. 
  8. Un cop cuites, ja es poden retirar i servir.

BON PROFIT !

  * Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: