Broquetes a la brasa |
Diuen que tot torna, i els plats que feia sovint la mare a casa també. Quan hi havia broquetes a casa, el trobava un plat sencill, divertit i associat a les vacances d'estiu! Aquest cap de setmana, aprofitant el bon temps, va ser idoni per recuperar aquests pinxos de pollastre amb pinya que es van coure a la brasa i van vestir la taula d'un bon picnic, acompanyats d'unes patates chips i d'una bona amanida com a entrant. I si teniu canalla, què millor que donar l'entrada al plat tot cantant: "En Pinxo va dir a en Panxo: vols que et punxi amb un punxó? I en Panxo va dir a en Pinxo: punxa'm però a la panxa no!". Ja em direu si les heu provat i si us han agradat!
QUÈ necessites?
- 2 pits de pollastre
- 1/2 pinya natural
- 1 pebrot verd
- 1 pot de tomàquets Cherry
- Sal, pebre, all
COM fer-les?
- Barrejar el suc de mitja llimona amb sal, pebre i all tallat ben petit.
- Afegir-hi el suc d' 1/4 de pinya escorreguda.
- Tallar a daus el pit de pollastre.
- Deixar macerar el pollastre entre 2 i 3 hores a la nevera.
- Tallar a daus o a tires el pebrot.
- Muntar les broquetes intercalant els daus de pollastre amb la pinya, el pebrot i els tomàquets Cherry.
- Coure les broquetes a la brasa.
- Un cop cuites, ja es poden retirar i servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: