dimecres, 26 de març del 2014

Copa de iogurt amb flors de mango

Diuen que una imatge val més que mil paraules, i potser avui és un bon dia per aplicar aquesta dita. Aquesta vegada us presento un postre ben exòtic: tant pel color, com pel seu gust, com per la presentació que se li pot donar, com també per la fruita protagonista... el mango! Seieu a taula i preneu-vos el temps necessari per assaborir amb tots els sentits aquesta copa de iogurt amb flors de mango. Uns postres ideals a servir ara que ja comença a arribar el bon temps i la primavera!  

QUÈ necessites?

  • 2 iogurts desnatats (o naturals)
  • 1 mango
  • Crocant d'ametlles
  • Xocolata negra

COM preparar-la?

1. Al fons de la copa, abocar-hi una mica de crocant d'ametlles.
2. Pelar el mango i tallar-lo a llunes ben fines. Diposar uns quants talls de mango al voltant de la copa (com si la volguessiu forrar).
3. Farcir la copa amb el iogurt desnatat.
4. Abocar-hi la resta del suc de mango que ens hagi sobrat un cop pelat.
5. Disposar en forma de flor diversos talls de mango.
6. Donar l'últim toc a la copa amb una mica xocolata negra que ratllarem i alguns trossos de crocant d'ametlles.

BON PROFIT !

* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: