QUÈ necessites?
- 2 iogurts desnatats (o naturals)
- 1 mango
- Crocant d'ametlles
- Xocolata negra
COM preparar-la?
1. Al fons de la copa, abocar-hi una mica de crocant d'ametlles.2. Pelar el mango i tallar-lo a llunes ben fines. Diposar uns quants talls de mango al voltant de la copa (com si la volguessiu forrar).
3. Farcir la copa amb el iogurt desnatat.
4. Abocar-hi la resta del suc de mango que ens hagi sobrat un cop pelat.
5. Disposar en forma de flor diversos talls de mango.
6. Donar l'últim toc a la copa amb una mica xocolata negra que ratllarem i alguns trossos de crocant d'ametlles.
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: