Pastís de formatge |
QUÈ necessites?
Base: massa "pastafrolla" del pastís de codony
Farcit:
- 550 gr de formatge Philadelphia
- 200 gr de nata líquida
- 250 gr de sucre
- 3 ous
- 1/3 part d'un pot de melmelada de figues (370gr)
COM es fa?
- Per a la base del pastís, utilitzem la massa "pastafrola" sobrant de la recepta del pastís de codony. L'estirem i la repartim al fons del motlle rodó.
- Pel farcit, barrejar en un bol tots els ingredients i es barregen fins que quedi homogeni. Es pot fer servir la batedora perquè quedi ben fi.
- Amb el forn prèviament calent, coure una mica la "pastafrola" (5-10 minuts a 180º). Es retira del forn i es deixa refredar.
- Abocar la barreja a dins del motlle i posar-ho al forn. Cal coure a foc baix (150º) durant una hora i mitja.
- Treure-ho del forn i deixar-ho refredar.
- Una estona abans de servir, cobrir el pastís amb una mica de melmelada de figues (100 gr).
Aquesta recepta ha estat guanyadora del 2n premi del Primer concurs de pastís de formatge dins el marc de la VI edició de la Fira Lactium (12 d'abril de 2014),
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: