
QUÈ necessites?
- Cabell d'àngel
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- Ametlles trossejades sense torrar
- 1 rovell d'ou
- sucre llustre
COM fer-lo?
- Repartir el cabell d'àngel per sobre de la pasta de full (la part rectangular més estreta, la mateixa per on s'enrotlla la pasta de full).
Pastes de full amb cabell d'àngel
(sense sucre llustre)- Tallar la pasta de full amb el ganivet.
- Untar amb un pinzell tot el "caneló" de pasta de full amb el rovell d'ou.
- Dividir en parts iguals i tallar en 6 trossos (o els que cregueu oportuns, tot depèn de la mida que vulgueu les pastes)
- Posar pel damunt les ametlles. És recomanable que les remulleu, doncs sinó es cremen massa un cop estan al forn.
- Coure les pastes amb el forn prèviament calent a 180º durant 10 minuts aproximadament.
- Si escau, podeu abocar per sobre una mica de sucre llustre.
Núria,
ResponEliminaTenen molt bona pinta, aquestes pastes! Felicitats!
Jo ja he posat les llavors de carabassa a assecar. No donaran fruit fins la propera tardor, però ja començo a pensar quina una en faré! Pastissets de Tortosa, ensaïmades...! D'aquí a un any t'ho explicaré!
Gràcies!
ResponEliminaMentrestant, anem rumiant quins panellets "delicatessen" portem a la propera reunió del GT? A mi em cal utilitzar el codonyat! Alguna suggerència?