6 ous
200 g de sucre
90 g de farina
160 g de xocolata negra de postres (70% cacau)
180 g de mantega
COM es fa?
- Desfer la mantega en un cassó (a foc lent).
- Barrejar-hi la xocolata (a foc lent). Remanar-ho fins que quedi tot desfet.
- En un bol, batre els ous i barrejar-hi el sucre i després la farina tamisada. Barrejar-ho fins que no quedin grumolls.
- Afegir la barreja amb la xocolata i la mantega.
- Posar el cassó a la nevera i deixar-ho refredar 30 minuts, aproximadament.
- Untar les flameres amb mantega i enfarinades i omplir-ho fins a un dit de dalt.
- Coure els "volcanets" 10 minuts, amb el forn prèviament calent (180-200º). En cas que vulgueu cuinar-nos en un altre moment, hi ha l'opció de posar els recipients al congelador. Quan els vulgueu servir, coure els volcanets durant 20 minuts aproximadament (és recomanable que els hagueu tret del congeladors uns minuts abans).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: