Aquí teniu una de les meves primeres receptes de postres de l'època en què em vaig estrenar en la reposteria. Precisament no fa masses dies que algú va demanar-me que la publiqués, doncs aquí la teniu! La recepta me la va ensenyar una bona amiga, la Ondara, ja farà una bona pila d'anys. Avui he trobat l'estona i la ocasió idònea per tornar a cuinar el tiramisú, i així hem celebrat l'aniversari del meu pare.
QUÈ necessites?
250 gr de formatge Mascarpone5 ous
5 cullerades soperes de sucre
1 paquet de melindros
cacau amb pols
cafè
conyac o licor
COM fer-ho?
1. Separar el rovell de les clares. Muntar les clares a punt de neu.2. Batre en un bol els rovells i barrejar-ho amb el sucre fins que quedi ben fi. Després, afegir el formatge a la barreja del rovell i sucre.
3. Afegir a la pasta les clares a punt de neu.
4. Preparar el cafè i deixar-lo refredar en un plat. Barrejar-hi una mica de conyac o licor.
5. Sucar els melindros amb el cafè i conyac o licor. Si a algú no li agrada el cafè, sempre hi ha la opció de substituir-ho per llet o llet amb cacao.
6. En una plata, preparar una capa de melindros i al damunt, la pasta. Es poden fer dues capes de melindros i de pasta.
7. Per acabar, afegir cagarrines de xocolata o simplement, empolsinar amb una capa de cacau.
Cal deixar-ho reposar 3 o més hores a la nevera. I ja es pot servir.
I com sempre us dic, ja em direu què tal us queda. Apa doncs, bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: