divendres, 7 de desembre del 2012

Pastís de magdalenes

"El temps passa volant i els petits es fan grans.
Sembla ahir que vas néixer, i avui ja fas 1 any!".

I com bé diu la lletra de la cançó, el temps passa volant, i ahir vam celebrar el seu primer aniversari. Fa unes setmanes vaig fer el curs de cup cakes perquè anava amb la idea de fer-ne, i finalment així va ser! És divertit perquè pots personalitzar molt cadascuna de les magdalenes, però també us he dir que cal disposar de temps i no sempre es té... En tot cas, per ser la primera vegada, n'estic contenta. I la Xènia també, sobretot de tastar-ne una de poma, que va semblar que li agradava molt!


Què necessites?

Magdalenes
Fondant
Figures per la decoració

Base en forma de pastís

COM fer-les?
 
Trobareu la recepta de magdalenes que he fet servir en aquest mateix bloc.
Pel que fa a la decoració, he utilitzat "fondant" blanc que he tenyit amb una mica de vermell i després de ben amassar-ho, ha quedat d'aquest rosa xiclet! Cal amassar el tros que es vulgui i tallar la rodona amb un motlle, que sigui de la mida de la magdalena. S'humiteja una banda del "fondant" que servirà perquè quedi fix a la magdalena. Per sobre, podem afegir-hi els motius de decoració que vulguem.

Un cop tot apunt, col·locar les magdalenes damunt la base en forma de pastís, que ha dissenyat i elaborat a mà el meu pare. Un artista!

Al damunt, si es tracta d'un aniversari, només cal donar-li el toc de l'espelma i ja està apunt per cantar la cançó, que teniu escrita més amunt, i bufaaaaaaaaar ben fort!

BON PROFIT! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: