diumenge, 2 de desembre de 2012

Arbres nadalencs de galeta

Aquesta tarda hem muntat a casa la primera master class de decoració de galetes. Amb una mestra excel·lent, hem après a fer la glassa, que ha estat l'ingredient bàsic per la decoració de les galetes. 

Com que la recepta tant de la base per a les galetes com de la glassa ja la trobareu publicada en aquest mateix bloc, amb els Cors de galeta, aquí us deixo únicament la imatge d'una mostra dels diferents dissenys d'arbres de Nadal que han sortit durant aquesta hora i mitja de sessió.

I de regal per ser fidels al bloc "La Núria a la cuina", també us deixo alguns dels consells que ens ha anat donant la Romina, la mestra, per aconseguir unes galetes ben xules:

1. Molta pràctica, acompanyada d'uns grams de paciència. No us desanimeu si les primeres no surten bé.
2. Practiqueu damunt d'un paper de cuina, així no espatllareu les primeres galetes.
3. Fer el traç a mà alçada, queda millor.
4. Per fer detalls petits, és recomanable treballar amb paperines (fetes amb paper de cuina,  15x15 i tallar en forma de triangle). Un cop utilitzades, ja es poden llençar.
5. Per tenyir la glassa, abocar la quantitat que es necessiti en un pot petit i llavors, tirar una gota del tiny que es vulgui.
6. La glassa es conserva 1 o 2 dies, ben tancada en un pot hermètic. Si s'ha assecat una mica, es pot revifar amb unes gotes de llimona i barrejant de nou. 
7. Per conservar les paperines amb la glassa a dins, deixar la punta de la paperina embolicada dins d'un drap humit. Així, no s'asseca.

I si teniu ganes de veure més fotos de galetes decorades, us invito a visitar el bloc de l'Eva, una amiga que també ha assistit a la master class d'avui. I més endavant, per suposat, noves galetes decorades en aquest mateix bloc.

BON PROFIT i ben aviat, BON NADAL!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: