1/2 Kg de pastanaga (crua)
250 gr de sucre glaç (al teu gust, cal tastar-ho)
200 gr de coco ratllat (al teu gust, cal tastar-ho)
Bases de paper (flamets)
COM es fa?
1. Pelar les pastanagues i tallar-les a trossets petits.
2. Coure les pastanagues i un cop cuites, s'han d'escórrer. Amb el turmix, fer un puré.
3. Barrejar-hi tot el sucre glaç que faci falta. Cal tastar fins que ens agradi el gust que té.
4. Afegir-hi el coco ratllat. Igual que amb el sucre, també afegir-ne al gust del consumidor.
5. Un cop tenim la pasta apunt, ja es poden començar a fer les boles i arrebossar-la amb coco.
6. Perquè quedi millor presentat, es posen els panellets a dins de la base de paper.
BON PROFIT !
👏👏👏👏👏
ResponEliminaCom lligarlos al fer les boletes,, es trenquen👍
ResponElimina