dissabte, 20 d’octubre de 2012

Cargols dolços de tardor

Ja fa uns dies que ha arribat la tardor i avui a la tarda vénen una colla d'amics sardanistes a casa, on farem un sopar de "benvinguda a la tardor"! Cadascú s'encarrega de portar un plat i així ningú no hi posa masses hores. Jo tenia ganes de fer alguna cosa especial, i en sintonia amb l'estació de l'any. He trobat aquesta idea tot navegant per internet i la veritat és que l'he trobat original, divertida, fàcil i amb un toc infantil perfecte per l'ocasió, ja que vindrà algun petitó, que malgrat encara no mengen massa dolços, espero que els captivi a la mirada! 

QUÈ necessites?

- 1 melindro
- ½ ensaïmada petita
- 1 palet xocolata “Mikado”
- Nocilla


COM es fa? 
  1. Tallar les ensaimades per la meitat.
  2. Untar la part inferior de l'ensaimada amb nocilla (al gust del consumidor)
  3. Agafar un melindro i posar-hi al damunt l'ensaimada untada de xocolata
  4. Tallar per la meitat dos palets de Mikado i col·locar les banyes al final del melindro

Així de xulos queden els cargols dolços de tador! Ara només queda cantar el "Cargol treu banya" i a menjar-se'ls s'ha dit. BON PROFIT !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: