dilluns, 8 d’octubre del 2012

Coca de poma

Coca de poma (setembre 2012)
Després d'unes bones vacances i un cop recuperada de la lesió al tendó, fa unes setmanes que vaig reemprendre l'activitat culinària i avui he trobat una estona per publicar la darrera recepta que vaig cuinar fa uns dies. L'objectiu era menjar pomes, ja que en teníem moltes! Després d'una cerca ràpida per Internet, vaig llançar-me a la piscina i vaig decidir tirar endavant la "coca de poma" del club de "Cuines" i que us explicaré tot seguit. Un consell: no tingueu pressa i deixeu que es cogui bé al forn, ja que hi ha el perill de què no acabi de quedar ben cuita. Bon profit!

Què necessites?


2 ous
4 cullerades soperes d'oli
6 cullerades soperes de llet
7 cullerades soperes de sucre
8 cullerades soperes de farina
1 sobre de llevadura Royal
2 pomes


Com es fa?

  1. Agafar un bol gros i hi barregeu tots els ingredients, amb l'ajuda d'una batedora.
  2. Tallar les pomes en forma de lluna, ben fines.
  3. Untar un motlle amb mantega o forrar-lo amb paper vegetal per evitar que s'enganxi.
  4. Incorporar una capa de la massa, i al damunt, les llunes de la poma. Repetir-ho una altra vegada.
  5. A part, batre els següents ingredients: 100g de sucre, 1 ou i 60g de mantega.
  6. Escalfar el forn (180º). Quan el forn és calent, posar-hi a coure la coca de poma. Un cop es comença a daurar pels costats, cal retirar-ho del forn i tirar-hi per sobre els ingredients que hem batut abans.
  7. Posar-ho de nou al forn encenent només el grill. Quan estigui daurada, es retira i es deixa refredar.
BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: