Coca de poma (setembre 2012) |
Què necessites?
2 ous
4 cullerades soperes d'oli
6 cullerades soperes de llet
7 cullerades soperes de sucre
8 cullerades soperes de farina
1 sobre de llevadura Royal
2 pomes
Com es fa?
- Agafar un bol gros i hi barregeu tots els ingredients, amb l'ajuda d'una batedora.
- Tallar les pomes en forma de lluna, ben fines.
- Untar un motlle amb mantega o forrar-lo amb paper vegetal per evitar que s'enganxi.
- Incorporar una capa de la massa, i al damunt, les llunes de la poma. Repetir-ho una altra vegada.
- A part, batre els següents ingredients: 100g de sucre, 1 ou i 60g de mantega.
- Escalfar el forn (180º). Quan el forn és calent, posar-hi a coure la coca de poma. Un cop es comença a daurar pels costats, cal retirar-ho del forn i tirar-hi per sobre els ingredients que hem batut abans.
- Posar-ho de nou al forn encenent només el grill. Quan estigui daurada, es retira i es deixa refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: