Flam de mató
Recepta premiada per la Revista CUINA, secció l'àpat del mes (núm. 146, maig). |
QUÈ fa falta?
100 g de sucre
300 g de llet
250 g de nata líquida
1 sobre de quallada (Royal)
Sucre cremat (4 cullerades soperes de sucre i 1 cullerada sopera d'aigua)
COM fer-lo?
- Es barregen tots els ingredients en un vol i perquè quedi ben fi, es passa el minipimer.
- Preparem el sucre cremat. Dins d'un cassó i amb el foc ben alt, anem barrejant fins que es crema el sucre. Ràpidament i quan és calent, l'aboquem al fons de les flameres.
- Aboquem la barreja anterior a cada flamera.
- Es posen les flameres dins del forn, ja calent, i es cou al bany maria durant 30 minuts aproximadament.
BON PROFIT !
Aquest flam amb mató ha de ser boníssim i amb un sabor ben suau, me l'apunto que m'encanten els flams!
ResponEliminaGràcies Eva! A casa nostra et puc assegurar que és exitós!
ResponEliminaUna recepta ben catalana! l'haurem de tastar perquè té una pinta increíble. moltes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaParticipació ben complerta: recepta i poema.;)
ResponEliminaMolt bona recepta, ja he vist que va guanyar un premi!
Moltíssimes gràcies per participar.
Sí, la veritat és que aquest flam de mató és boníssim, suau i gustós! Encantada amb la participació al vostre bloc, Memòries d'una cuinera (memoriesdunacuinera.blogspot.com)!
ResponEliminaLes mides les posa totes en grams. Els líquids també?
ResponEliminaLes mides les posa totes en grams. Els líquids també?
ResponEliminaNo varia l'equivalència de g i ml. Per tant, 300 ml de llet i 250 ml de nata líquida. Bon profit!
ResponElimina