divendres, 6 de juliol del 2012

Pastís dolç i festiu de Mascarpone

Pastís de "7 mesos"!
Avui ha estat un dia ben festiu. Hem celebrat la diada de St. Miquel i de rebot, la vigília dels 7 mesos de la Xènia. Seguint la tradició, demà tocarà fer una foto del dolç que he preparat per festejar els mesos... i com que avui no hem tingut massa temps per dedicar a la cuina, he trobat per Internet aquesta recepta que m'anava com anell al dit per gastar el Mascarpone que feia uns dies que tenia a la nevera esperant el seu moment. I ualà, aquí teniu aquest pastís. Nyam, feliços 7 mesos "baldufa" i bon profit!

La massa
 
QUÈ necessites?

2 iogurts
1 mida de sucre (la del iogurt)
1 mida de farina (la del iogurt)
3 ous
250 de nata líquida
Tarrina de Mascarpone (200 g)
Per decorar el pastís, fruita de la temporada


COM fer-lo?
És molt fàcil. Només cal barrejar tots els ingredients líquids i finalment, afegir-hi la farina tamisada. I perquè no quedi cap grumoll, passar-ho pel turmix.
Mentrestant, haurem deixat escalfar el forn. Posar-hi el pastís durant 30-40 minuts a 180º.
Un cop fred, ho deixem refredar. Després es treu el motlle i decorem amb les fruites de la temporada. I ja ho tindrem apunt per servir! 

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: