Galetes "bateig Xènia" |
"Aquest mes de maig hem batejat a la Xènia i tenia ganes de preparar un record personalitzat i ben original. Un dia, tot mirant aparadors per Vic, vaig veure unes galetes en forma de piruleta i em vaig dir que podria ser ben original un record com aquest. Després de molt rumiar-hi i endinsar-me en aquest nou món tot navegant per Internet, vaig decidir tirar endavant aquesta idea i finalment en van sortir uns cors de galeta i unes piruletes d'ós ben originals que van sorprendre gratament a tothom! La veritat és que ja tinc ganes de repetir-ho ben aviat." [I un gràcies a la meva mestra, la Romina, que em va fer una màster class impressionaaaaaant!].
Pasta
QUÈ necessites?
200g de mantega (tova, a punt de crema)
150g de sucre
2 ous
1 cullerada sopera d'essència de vainilla
450g farina normal
1/2 cullerada petita de les de postres (polvos Royal)
3 o 4 cullerades soperes de llet (opcional, segons a quantitat d'aigua dels ous)
COM fer-la?
- Batre mantega i el sucre.
- Afegir els ous un a un i l'essència. Batre de nou.
- Incorporar la farina i els polvos Royal. Formar una pasta molt fina. Deixar reposar a la nevera 30'.
- Estirar-la al gruix que es vulgui. Fornejar a 180ºC. És important que no quedin massa daurades (sobretot, quan es fa per galetes, millor que quedin blanquetes).
Glassa
QUÈ necessites?
1 clara d'ou
3 cullerades de suc de llimona
sucre llustre (mínim 250g)
Tint (pots de tint amb el color escollit)
Decoració (pots amb la decoració: cors, cagarrines de xocolata, etc.)
Decoració (pots amb la decoració: cors, cagarrines de xocolata, etc.)
COM fer-la?
- Batre tots els ingredients molt amb la batedora.
- Separar la glassa en pots amb tapa hermètica en funció de la quantitat de colors que es vulgui utilitzar (a més del blanc)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: