| Pastís rosa | 
QUÈ necessites?
Per la base:100 gr de galetes Maria
6 "Danonino" de maduixa
200 ml de nata líquida per muntar
5 fulles de gelatina
200 ml de llet
100 gr de sucre
Colorant vermell especial cuina
Per la cobertura:
1/2 pot de melmelada de maduixa
2 fulles de gelatina
COM fer-lo?
- Per fer la base, triturar les galetes ben fines i barrejar-les amb la mantega a temperatura ambient. Cal que quedi una massa homogènia.
 - Repartir la massa sobre d'un motlle desemotllable.
 
- Per la primera capa, posar en remull uns minuts les 5 fulles de gelatina en aigua freda.
 - Escalfar 100 ml de llet i dissoldre-hi les fulles de gelatina un cop escorregudes.
 - Remenar bé fins que es disolguin les fulles de gelatina.
 
- En un bol, barrejar-hi la resta de a llet, el sucre, la nata líquida i els petit suisse. Afegir-hi la llet amb la gelatina.
 - Posar-hi unes gotes de colorant vermell per pujar el to "rosa" del pastís.
 - Abocar-ho damunt la base de galeta i deixar quallar 1 hora a la nevera.
 
- Per la cobertura, posar en remull 2 fulles de gelatina en aigua freda.
 - Escalfar en un plat dues cullerades d'aigua i dissoldre-hi les dues fulles de gelatina un cop escorregudes.
 - Escalfar una mica la melmelada perquè sigui més liquosa i colar-la per un colador (cal que sigui fina). Afegir-hi la gelatina i remenar-ho.
 - Abocar la cobertura al damunt, com a última capa.
 - Deixar quallar 1 hora a la nevera.
 - Desemmotllar i servir-ho ben fresc.
 
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: