diumenge, 4 de juliol del 2021

Tallarines amb salsa al pesto

El pati de casa fa olor d'estiu. Després d'un inici de juny ple de preparatius per anar deixant el pati llest per gaudir-ne aquests mesos de calor, amb els petards de la revetlla de Sant Joan podem dir que hem donat per inaugurada la temporada i ara toca recollir-ne els fruits. La verdor de l'alfàbrega i la seva olor que desprèn quan t'hi apropes al vespre mentre la remulles amb la regadora, després d'un dia calorós, avui també ens ha acompanyat durant el dinar que hem fet a la terrassa de casa. Com n'és de fàcil i de bo preparar una salsa al pesto amb unes quantes fulles d'alfàbrega collides en fresc de la terrasseta de casa. Realment és una autèntica simfonia d'olors i colors que el converteixen en un plat perfecte per compartir en bona companyia. A continuació us ho explico, a veure si us animeu!  


Què necessites per la salsa al pesto?

  • 40 fulles d'alfàbrega
  • Un bon grapat de pinyons
  • Un bon raig d'oli d'oliva
  • 1 gra d'all

Com es prepara?

A dins d'un pot que ens servirà per passar-hi la batedora, abocar-hi:

1. Els pinyons, que prèviament els haurem passat per la paella amb una mica d'oli. Just remoure una mica i ja està, no cal que es daurin!
2. Les fulles d'alfàbrega que haurem ben rentat si les heu collit, com jo, del vostre planter (aquesta planta ens l'ha proveït el garden Tortadès). 
3. Pelar un gra d'all i tallar-lo a trossos.
4. Afegir oli d'oliva a gust del consumidor.

Un cop tot a dins del pot, hi passem la batedora i ja ho tenim ben llest per condimentar un bon plat de tallarines.

BON PROFIT !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: