Diumenges d'hivern, confinament, pluja fina... A vegades no cal passar molta estona a la cuina per gaudir d'un bon dinar, i aquesta recepta d'avui n'és un clar exemple. La veritat és que tenim la possibilitat de comprar al supermercat o al nostre carnisser de confiança unes petites cuixes de pollastre ja farcides amb panses i pinyons i preparar aquest segon tant deliciós. Us animeu?
Què necessites?
- 2 cuixes de pollastre farcides amb panses i pinyons (ja preparades)
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- oli d'oliva
Com fer-les?
1. Fregir en una cassola les cuixes, fins que quedin ben daurades. Retirar-les i deixar refredar una mica.
2. Pel sofregit: tallar a daus petits la pastanaga, la ceba i el tomàquet. Fregir poc a poc la ceba, després afegir la pastanaga i finalment el tomàquet. Deixar que es vagi fent el sofregit poc a poc. Retirar i triturar amb el minipimer.
3. Retirar les cuixes, treure'n el fil que les lliga i tallar a rodanxes.
4. Repartir les rondanxes de pollastre a la cassola, afegir-hi el sofregit i deixar fer xup-xup uns minuts a la cassola, tapada, fins que estigui ben cuit.
5. Ja es pot servir i gaudir d'aquest plat, ràpid i senzill.
Temps de preparació total: 45 min. - 1h.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: