dilluns, 19 d’agost de 2019

Magdalenes de petxina

Magdalenes de petxina
Fa uns dies vam tenir la sort de tastar unes magdalenes (madaleines) en forma de petxina durant les nostres vacances a l'Ariège. La Madame "non crêpes" ens les va servir per esmorzar i em van venir moltes ganes de provar-les. Aprofitant la calma de les tardes d'estiu avui ens hem llençat a la cuina amb la petita xef per fer-les! Com que no teníem la recepta de la Madame, hem recuperat la recepta clàssica de "Le petit Larousse de la cuisine" que tinc a casa i l'hem seguit fil per randa. La petita xef no ha tingut espera i ja les ha provat. Les descriu com a: cruixent i esponjosa, amb gust a llimona i una mica torradeta. En resum: boníssimes! 💚💙
Esperem que les proveu amb els vostres petits xefs i que ens escriviu per saber com us ha anat l'experiència! Us volem llegir! 😊

QUÈ necessitem?

2 llimones (ratllar la pela)
200 gr de mantega
4 ous
200 gr de sucre
225 gr de farina

Recepta escrita i dibuixada per la Xènia,
la petita xef. 💗

Com es fan?

Ratllar les llimones
Trencar els ous i batre'ls
Afegir-hi el sucre i batre fins que quedin ben fi (color rosat)
Afegir la farina
Fondre la mantega i afegir-la amb la resta d'ingredients
Farcir els motlles en forma de petxina
Coure-ho al forn (200º) entre 20 i 25 minuts.
Deixar-les refredar sobre una reixa. Un cop fredes ja es poden menjar! 😋😍


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari: