Mandonguilles amb salsa de iogurt |
QUÈ necessites?
Per les mandonguilles:
- 350 gr de carn picada de vedella
- 350 gr de carn picada de porc
- all i julivert picat
- sal i pebre
- 1 polsim de canyella
- 1 ou
- 1 raig de llet
- pa bimbo
- farina per arrebossar
- oli abundant per fregir
- 1/2 iogurt natural
- 1 raig d'oli d'oliva
- 1 ceba mitjana picada
- 1 pastanaga petita ratllada
- 1 cullerada de farina
- 1/2 litre de brou
COM fer-les?
- Barrejar en un bol la carn picada de vedella i de porc, salar-la, empebrar-la, afegir l'ou, la canyella, l'all i el julivert picat.
- Remullem el pa bimbo amb llet. Al cap d'una estona, l'escorrem amb els dits i l'afegim al bol amb la resta d'ingredients. Amassar-ho.
- Anar fent boles, enfarinar-les i fregir-les lleugerament en una paella, amb l'oli ben calent. Més endavant les acabarem de fregir juntament amb la salsa.
- En una cassola, afegir-hi la ceba picada i fregir-la una mica.
- Després, afegir-hi la pastanaga i deixar-ho coure una estona més.
- Afegir una cullerada de farina i al cap d'una estona, afegir-hi de mica en mica el brou i anar-ho remenant perquè no faci grumolls. Ens podem ajudar amb la batedora un cop acabada de preparar la salsa o abans d'afegir-hi el brou.
- Deixar-ho coure a foc lent durant 20 minuts aproximadament.
- Un cop preparada la salsa, es poden afegir les mandonguilles que les deixarem coure uns 15 minuts.
- Abans de servir a la taula, afegir la meitat del iogurt natural i barrejar-ho bé.
BON PROFIT !
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Hem coincidit amb la salsa Núria, que bona eh!! petons!!
ResponEliminaDoncs sí, boníssimes, Sussi!!!
ResponEliminaMe l'apunto aquesta! Aquesta salsa de iogurt ha de ser deliciosa! Una abraçada!
ResponEliminaMe l'apunto aquesta! Aquesta salsa de iogurt ha de ser deliciosa! Una abraçada!
ResponElimina