- Què veus?
- Unes ulleres! Un bon berenar! Unes pastes de te! Una plata plena de palmeres! Un llamí! Un plat ben original! Un menjar bobò!
- Et ve de gust fer-les? Va, anima't, és ben sencill i el resultat, excel·lent! Ara t'ho explico!
QUÈ necessites?
- 1 làmina de pasta de full
- Per untar: llard o mantega
- Pel farciment: pernil dolç i formatge de cabra
- 1 ou
- Sucre
COM es fa?
- Estirem la làmina de pasta de full (recomanable fer-ho al marbre de la cuina on prèviament haurem escampat sucre).
- Untem lleugerament amb el greix (llard o mantega).
- Al centre, hi posem les llonçes de pernil dolç.
- Al damunt del pernil dolç, hi tirem el formatge pur de cabra que ratllem al moment.
- Enrotllem els dos extrems llargs de la làmina fins que es troben al centre.
- Untem amb ou.
- Tallem les palmeres amb una amplada d'1 cm aproximadament.
- Col·loquem les palmeres damunt de la safata de forn forrada coberta amb paper vegetal. Separar-les entre elles doncs quan es couen augmenten de tamany.
- Coure al forn, prèviament calent a 175º, durant 25 minuts, fins que estiguin daurades.
- Deixar-les refredar i ja es poden prendre com a aperitiu o un bon berenar. En cas que vulgueu reservar-les, és aconsellable no deixar-les tapades per evitar que s'estovin.
BON PROFIT!
* Aquesta recepta ha estat el·laborada amb productes de La Cooperativa Plana de Vic, en el marc de la campanya "Les receptes Top Xef" on hi col·laboro com a blogaire gastronòmica. Us animo a visitar-la: us avanço que està plena de bones idees per a esmorzar, dinar, berenar i sopar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: