QUÈ necessites?
1 sobre de llevat
100 gr de mantega (pomada)
4 ous100 gr de mantega (pomada)
ratlladura d'una llimona (al gust)
paper de forn
COM fer-les?
1. En un bol, barrejar tots els ingredients sòlids: sucre, farina, llevat i ratlladura de llimona.
2. En un altre bol, batre els ous i després afegir-hi la mantega pomada. Si fa falta, acabar-ho d'afinar amb la batedora.
3. Barrejar el contingut dels dos bols i batre-ho fins que quedi una massa ben fina.
4. Posar damunt de la plata que anirà al forn un paper de forn (per evitar fer merder) i repartir les bases de paper de les magdalenes (també hi ha la possibilitat de treballar amb un motlle per a magdalenes). Farcir fins a la meitat (màxim!) els motlles.
5. Amb el forn prèviament calent (180º), posar a coure durant 15 minuts les magdalenes (per dalt i per baix). Després, gratinar els minuts que faci falta fins que quedi el damunt daurat (al gust).
5. Amb el forn prèviament calent (180º), posar a coure durant 15 minuts les magdalenes (per dalt i per baix). Després, gratinar els minuts que faci falta fins que quedi el damunt daurat (al gust).
Idees: les magdalenes es poden farcir. Les que vam fer ahir, estan farcides de poma que es va bullir amb la Lekué, tallades a trossos petits, durant 3 minuts al microones. A sobre de la magdalena, abans de coure, també s'hi poden afegir ametlles filades i una cullerada de sucre, per fer-les més cruixents.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: