![]() |
Tiramisú (setembre 2023) |
QUÈ necessites?
500 gr de MascarponeFoto: ingredients setembre 2023 - 5 ous
- 5 cullerades soperes de sucre
- 1 paquet de melindros (a Itàlia els coneixen com a savoiardi)
- Cacau en pols
- Cafè (2 cafeteres)
- Conyac o licor (1 raig)
COM fer-lo?
- En primer lloc, muntar les clares a punt de neu. Afegir un punt de sal per muntar-les i molta paciència perquè quedin ben muntades.
- En un altre bol, barrejar els rovells amb el sucre fins que quedi ben fi (ha de doblar volum i emblanquir-se!). Us podeu ajudar amb la batedora.
- Amb els rovells i el sucre, afegir-hi el formatge Mascarpone. Evitar els grumolls.
- Afegir-hi la clara a punt de neu.
- En un plat, haurem barrejat el cafè amb el conyac (deixar refredar) i hi sucarem lleugerament un a un els melindros. Eviteu banyar-los massa que no quedin massa molls!
- En una base de pastís (una flamera rectangular pot anar bé, com la de la fotografia), fer una capa de melindros i una capa de pasta. Cal repetir-ho una altra vegada.
- Finalment, al damunt, posar-hi cacau en pols i deixar-ho tapat a la nevera durant un mínim de 3 hores.
- Es serveix ben fred.
BON PROFIT !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari: